Anita Cambier jeugdconsulent,   juli 2023

Anna Is kundig, kalm en doortastend. Er is een positieve start door meditatie. Gewoon zo doorgaan Anna!!

Anouk Lubbers Case manager Seksueel geweld GGD,  juni 2023

Ik wil je heeeeel hartelijk bedanken voor alle leerzame keren intervisie. Ik durf wel te zeggen dat ik na elke keer weer met energie en voldoende stof tot nadenken naar huis ging. Deze credits gaan naar jou.  Ik vind de vorm die je hanteert heel goed aansluiten. Er is voldoende ruimte voor hoe je er bij zit als persoon maar ook voldoende ruimte voor werkinhoudelijke thema`s. Dankjewel daarvoor! Ik ben ervan overtuigd dat onder andere deze intervisie, ons zo`n kundig team maakt.

Lisette Ottenschot jeugd consulent,  Juli 2023

Ik vind de intervisie erg prettig. Fijne begeleiding, maar ook een hele fijne, veilige groep. Wat mij betreft zou de frequentie wel iets omhoog mogen, één keer per maand bijvoorbeeld. In ons werk lopen we regelmatig tegen ingewikkeldheden aan, waarbij het goed om is om juist stil te staan bij je eigen handelen/gevoel.

Joyce WMO consulent,  juli 2023

Ik ben zeer tevreden over de frequentie, tijd, invulling en inbreng van de intervisie. Het is iedere keer weer leerzaam maar toch ook ontspannen. Ik heb een paar jaar geleden supervisie gehad. Toen zei ik; supervisie zou je eens per 5 jaar moeten doen. Dat zou ik ook wel weer eens prettig vinden. Maar dat staat voor mij los van de intervisie. Voor deze zeg ik; ga zo door!

Britt, WMO consulent,  juli 2023

Ik ervaar Anna als een betrokken, inlevend persoon. Ze weet goed bepaalde zaken samen te vatten en te herformuleren tot een werkbaar doel. Ze biedt positieve inzichten en biedt verschillende methoden aan om voor onszelf inzichtelijk te maken hoe we ons eigenlijk ergens bij voelen (denk bijvoorbeeld aan een rollenspel), maar ook hoe we situaties voor onszelf anders kunnen belichten.
Anna is heel respectvol en waardeert alle uitdagingen van ieder als  ‘gelijk’. Het één weegt niet zwaarder dan het ander. Er is gelijkwaardigheid en dat straalt ze geheel uit. Kortom; een fijne supervisor/intervisor.

Viola Zwart, Huisarts.  Oktober 2021

Dag Anna,
Ik wilde je nog zeggen dat ik je een hele fijne intervisor vind. Je opening met een korte meditatie laat me landen in het hier en nu, je bent respectvol, geeft ruimte, kan goed luisteren en je zorgt voor een veilige groep waarin iedereen zich gehoord voelt. Dank je wel daarvoor. Wellicht tot ziens!

Ruben Heuven, Fysiotherapeut, MSC Manueel Therapeut, Docent Echografie. Enschede, juni 2020

Anna heeft voor ons als eerstelijns fysiotherapie praktijk een aantal sessie’s in communicatie en oplossingsgericht werken verzorgd. Erg leerzaam en een aanrader voor iedere zorgprofessional!

C.S. Schoemaker, advocaat. Deventer, februari 2019

Een middag intervisie en vaardigheden (oplossingsgericht werken) onder begeleiding van Anna Bruns gevolgd.

Het was een erg interessante middag waarin Anna veel bruikbare informatie voor mij als mediator gaf. Het intervisiedeel zorgt telkens weer voor nieuwe inzichten die zeer van pas komen in mijn praktijk, zowel in de rol van advocaat-mediator, maar ook als advocaat. Ik zie uit naar de volgende intervisiemiddag.

Karin, kinderfysiotherapeut.  Januari 2018

Samen met Anna heb ik geleerd welke waarden echt belangrijk zijn voor mij. Ik kan hierop nu gericht actie ondernemen. Ik voel me sinds de supervisie vrijer en duidelijker in mijn communicatie naar anderen. Anna stimuleerde mij om zelf tot inzichten te komen, waarmee ik vervolgens praktisch aan de slag kon. Anna, heel erg bedankt hiervoor!

Tim Hermans, advocaat/partner at Stellingwerf Van Beek &Drosten  November 2017

“Afgelopen donderdag weer een zeer leerzame en prettige intervisie gevolgd onder begeleiding van Anna Bruns waar de positieve psychologie onder meer aan bot kwam, Top!”

Hans Roerade praktijkhouder bij praktijk Oefentherapie Roerade  Juli 2016

De  aanpak van het supervisietraject bij Anna Bruns heb ik als zeer prettig ervaren. Als afronding van mijn opleiding psychosomatische oefentherapie (OPST), zijn er in een half jaar tijd gesprekken gevoerd,technieken van handelen en communiceren doorgenomen. Er is gewerkt met een reflectie en werkverslaglegging. De stappen in het proces maak je zelf met zeer nuttige en effectieve begeleiding van Anna. Zij houd je niet alleen een spiegel voor maar leert je ook nieuwe wegen in te slaan en daar vertrouwd mee te worden. Ik kan iedere zorgverlener aanraden een supervisietraject aan te gaan . Het zal je, net als ik dat heb mogen ondervinden, op een rijker niveau brengen binnen je carrière.